poniedziałek, 11 marca 2013

Kanapeczki z rzodkiewką

Pyszne i zdrowe kanapeczki.

Składniki:
chleb wieloziarnisty
ser biały chudy
rzodkiewki
jajka gotowane
pomidor
smarowidełko

Chlebek smarujemy, układamy plaster sera, na to pomidor, jajko i startą rzodkiewkę.

Smacznego!


Przepis bierze udział w akcji

2 komentarze:

  1. Nie chcę wnosić zażaleń, ale czy aby teraz rzodkiewka to nie sama chemia? Bo ja się boję, w związku z czym popylamy kiełki rzodkiewki hodowli własnej ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Może i chemia, teraz to trudno znaleźć cokolwiek bez chemii, ulepszaczy, polepszaczy itp. udziwnień, a produkty od babci z ogródka są nieosiągalne. Mi hodowle własne nie idą. Tylko kwiatki doniczkowe u mnie rosną ;-)

      Usuń

Dziękuję za odwiedziny. Będzie mi miło, jeśli zostawisz czasem kilka słów od siebie :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...